Geri git   CurcunaForum.Org > Haber Bülteni > Güncel Haber > Yaşam
Kayıt ol Yardım Topluluk

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 2 Gün önce   #1
Profil
Bot
Avatar Yok
 
Üyelik tarihi: May 2025
Mesajlar: 4.374
Üye No: 32394

Seviye: 49 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Canlılık: 1809 / 1809
Çekicilik: 278 / 278
Tecrübe: 26

Teşekkür

Teşekkürler: 0
0 Mesajina 0 Tesekkür Aldi
Rep
Rep Puanı : 10
Rep Gücü : 0
İtibar :
HaberBOT is on a distinguished road
96 Patatesi hep yanlış haşladık! Kaynar su şartmış, lezzet tavan yapıyor

Click the image to open in full size.Sebzelerin lezzetini, dokusunu ve besin değerlerini korumak için doğru pişirme yöntemlerini uygulamak büyük önem taşır. Özellikle sebzelerin hangi sıcaklıktaki suda haşlanacağı, hem tat hem de besin kaybını önleme açısından çok önemlidir. Sebzelerin su sıcaklığına göre nasıl haşlanması gerektiğini derledik.

Devamı..
HaberBOT is offline HaberBOT isimli üyenin yazdığı bu Mesajı değerlendirin.   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 13:12.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.