Tekil Mesaj gösterimi
Alt 3 Gün önce   #1
Site Sahibi

joker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye No: 1

Seviye: 46 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Canlılık: 114 / 1142
Çekicilik: 1254 / 60766
Tecrübe: 71

Teşekkür

Teşekkürler: 0
0 Mesajina 0 Tesekkür Aldi
Rep
Rep Puanı : 1985
Rep Gücü : 10
İtibar :
joker has a brilliant futurejoker has a brilliant futurejoker has a brilliant futurejoker has a brilliant futurejoker has a brilliant futurejoker has a brilliant futurejoker has a brilliant futurejoker has a brilliant futurejoker has a brilliant futurejoker has a brilliant future
96 Ebru Şancı'dan 'yayık ağızlı futbolcu eşleri' mesajına cevap!

Click the image to open in full size.HABER MERKEZİ -Manken Ebru Şancı ile ünlü futbolcu Alpaslan Öztürk, 2015 yılında sade bir törenle dünyaevine girmişti.

Mutlu evlilikleri devam eden çiftin, Ceylin ve Mila adında ikiz kızları ve Kürşad Fırat adında bir oğulları bulunuyor.

Click the image to open in full size.

Evlendikten sonra podyumlara veda eden ve bir süre sunuculuk yapan Şancı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiriyor."

GELEN MESAJI YAYINLADI

Şancı bu sefer gelen bir mesajı Instagram hesabının hikaye bölümünden paylaştı.

Mesajda "Seni bu yüzden seviyorum diğer yayık ağızlı futbolcu eşlerine göre akıllısın çalışkan bir Türk kadınısın" yazıyordu.

"HEPSİNİ GENELLEMEYELİM"

Şancı mesaja şu yanıtı verdi:

"Samimiyetimle söylüyorum benim birçok futbolcu eşi arkadaşım var hepsi çok cici dünya tatlısı kızlar bazıları kendini ifade edemiyor olabilir hepsini genellemeyelim."

Peker Açıkalın hastane odasından paylaştı! Son halini görenler tanıyamadı

Devamı..

joker is nu online joker isimli üyenin yazdığı bu Mesajı değerlendirin.   Alıntı ile Cevapla