-TheTveT*
Photoshop

Uyarı iconu olusturma

  • -TheTveT*
  • 0 cevap
  • 153 görüntülenme
-TheTveT*
Kıdemli üye
  • Katılım24 Şub 2007
  • Mesajlar2.648
  • Tepki puanı0
#1
UYARI İCONU OLUSTURMA

1) Kendimizi istedğimiz ölcüLerde yeni bir dokuman açıyoruz. (FiLe > New)

2) DAha Sonra Eliptical Marquee TooL Aracı iLe Kendimizie Bir olips çiziyoruz örnek.


3) Layer > New Layer diyoruz. Paint Bucket TooL ARacı iLe (G) Mav renkle dolduruyoruz.


4) Altına Layer > New Layer yaparak yeni bir layer oluşturuyoruz ve Brush aletimizLe alttaki resimdeki gibi bir üçgen çiziyoruz. Ve iki Layerizi Layer > marge Down iLe Birleştiriyoruz.


5) Layerimize sağ tıklayarak Blending options Ayarını açıyoruz ve Aşagıdaki ayarları uyguluyoruz.



6) Daha sonra Layerimizi CTRL ye basılı tutarak Seçiyoruz. Seleck > Modify > Contract yapıyoruz değeri 3 px giriyoruz. Layer > New Layer Yapıyoruz ve Edit Fill ile Beyaz renkle doduruyoruz. Layerimizin opacity ayarını %50 yapıyoruz.



7) Text aracımızLa ! işaretini AriaL BLack Yazı tipimizLe yazıyoruz.


8) Daha sonra Yeni Bir Layer oluşturarak içini beyazla dolsurdugumuz alanın birazını seçiyoruz ve edit fill yaparak beyaz ile dolduruyoruz. ama bu seefer opacity %60 oalcak şekilde ayarlıyoruz.


9) çalışmamız bitti İmage > image size yaparak küçültüyoruz ve iconumuz hazır.


TeşekkürLer.

Benzer konular

Cevap yazabilmek için giriş yapmalı veya kayıt olmalısınız.

Şu an bu konuyu okuyanlar

0

0 üye, 0 ziyaretçi ve 0 arama motoru