1.CTRL+O ile resmi açın
2.Elipse Tool ile Beyaz Bir Daire Çizin
3.Layer>Layer Steyle>Outer Glow

4.Sonra Filter>Blur>Gaussion blur 3.7. Değerini gireriz
5.Line Tool Seçilir
Weight Değeri: 11px
Line Tool ile Kol ile Top arasında çizgi çakilir. bu çizgi her iki kol arasına uygulanır.
6.Bunlara tekrardan Gaussion Blur Uygulanır...
önceki hali

sonraki hali

2.Elipse Tool ile Beyaz Bir Daire Çizin
3.Layer>Layer Steyle>Outer Glow
4.Sonra Filter>Blur>Gaussion blur 3.7. Değerini gireriz
5.Line Tool Seçilir
Weight Değeri: 11px
Line Tool ile Kol ile Top arasında çizgi çakilir. bu çizgi her iki kol arasına uygulanır.
6.Bunlara tekrardan Gaussion Blur Uygulanır...
önceki hali
sonraki hali
